Sobre mi

Núria Escalona (Sitges, 1987). Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i postgraduada en Comunicació Digital per la Facultat de Comunicació Blanquerna-URL.

Actualment treballo a Direcció de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona en l’àmbit d’estratègia i creativitat. En aquesta mateixa institució també he treballat com a Social Media Marketing Strategist, on vaig poder participar en la posada en marxa de la institució a les xarxes socials.

El món acadèmic també m’apassiona, i ara que ja he acabat les classes del Màster Oficial en Estratègia i Creativitat Publicitàries (URL), com a treball final de màster estic fent una investigació sobre comunicació institucional i xarxes socials.

Però també em pots trobar… Al SobreàTIC, un bloc a El Punt Avui… En alguna aula virtual de la UOC, on estudio Psicologia… En alguna reunió de Publicitarios Implicados… O treballant de forma autònoma en projectes de comunicació per a persones i empreses. D’això últim en pots veure algun exemple a l’apartat Aparador.

També he treballat a Shackleton Barcelona, Twist, Ogilvy One i Ogilvy Action i, al Gabinet de Comunicació de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Això i més ho pots descobrir visitant el meu perfil professional a Linkedin.

Ja ho veus, la publicitat m’apassiona! Sóc publicitària, estudio, llegeixo i gaudeixo en aquest sector, i m’agradaria convidar-te a descobrir altres cares de la publicitat en aquest bloc o en qualsevol de les plataformes on participo.

Una definició curiosa sobre mi és la que em van fer a Twist:

” ¿Tacones lejanos? ¡Núria Llega! Así es como puedes identificar mi presencia en Twist. Always on my high heels! Nacida en Sitges vine a Barcelona a descubrir la universidad, la comunicación y la publicidad me atraparon y de su mano pasé por Ogilvy Action y más tarde por Ogilvy One. Detallista y curiosa que creció con la explosión de Internet. Internet y lo digital me ofrecen un mundo por descubrir en el que me puedes encontrar activa en diferentes Social Media y como estudiante en la universidad virtual (UOC). Es fácil que tenga la nariz en un libro, no te estrañes, el conocimiento y el saber són un pilar del cual no me quiero desprender. “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: