Coneixes la xarxa social BookCrossing?

Davant la inquietud de voler saber-ne més sobre qualsevol temàtica que en un moment determinat ens interessa, què fem? Ràpidament accedim a la xarxa i amb l’ajuda d’un navegador som capaços d’obtenir alguna noció sobre el que buscàvem.

Aquesta opció no ha estat descartada, però amb l’objectiu de conèixer el moviment del BookCrossing, hem anat en busca el testimoni de l’expert i coneixedor de la matèria. Amb l’equip del Servei Central de Comunicació a les Xarxes Socials del Departament d’Internet de l’Ajuntament de Barcelona vaig entrevistar la Raquel Carlús, una bookcrosser de Barcelona.

Tot i que l’entrevista explica és el BookCrossing, podeu veure més detalls i anècdotes al text que acompanya l’entrevista en aquest enllaç del bloc de Barcelona. Desprès d’haver tractat i conegut el tema en més profunditat, interpreto que el BookCrossing és una xarxa social com la que ens presentava molt bé Eduard Punset en el seu últim capítol de Redes, i en aquest cas concret una xarxa social que combina molt bé l’offline amb l’online.

Si la idea del BookCrossing us ha agradat, doneu una ullada a l’acció de Sant Jordi “Barcelona als llibres, compartim-la!”, pot ser una oportunitat per animar-se a practicar-lo.

Ets BookCrossers? Has practicat mai el BookCrossing? Quina és la teva experiència?

About nuriaescalona


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: