Community manager i Fanta, una professió cool

Fa uns mesos prenia un cafè amb un amic periodista que em preguntava: “això de la comunicació digital, les xarxes socials…què? Aquí que hi feu els publicitaris?” En aquella conversa va sorgir la figura del community manager, i mentre li explicava va dir: “sou massa complicats, no us entendré mai”. Fa uns dies me’l torno a trobar i em diu: “recordes que no volia saber gaire sobre els community managers? Doncs, degut a una promoció de Fanta he descobert que no em queda tant lluny, ho faig diàriament a la feina. Sóc un community manager!”.

I es que fa mesos aquesta nomenclatura era ben poc coneguda i avui és molt cool. Tant cool que Fanta la ha utilitzat com a reclam de participació en la seva nova promoció Robertus, col.locant-la al costat de dues professions més: surfista i dj.

No sé que haurà semblat a la resta del sector, ni si consideren aquesta professió com un dia a dia cool, tanmateix, personalment, a mi m’ha semblat curiós que aquest sigui un reclam de participació a una promoció. Els grans desconeguts salten a estar en boca de tothom.Veurem com evoluciona el tema. Ara per ara, l’estratègia de Fanta, fent ús d’aquesta professió, ja ha provocat que comunity managers, twittaires i gent del sector en parli i en faci ressò a la xara. Un exemple és aquest vídeo d’una participant.

About nuriaescalona


2 responses to “Community manager i Fanta, una professió cool

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: