Ja el tenim aquí!

Au, ja el tenim aquí! Després d’un any, donades les expectatives que va crear l’espot de la campanya d’estiu d’Estrella Damm, fa un parell de dies que Estrella ens ha deixat descobrir el seu nou espot d’estiu per al 2010.

Fa un any ens sorprenien i ens enganxaven a tots amb una bonica historia d’estiu amb la que tothom s’hi podia sentir identificat, un destí paradisíac, nois, noies i la música de Billy the vision and the dancers, que va acabar sent cançó de l’estiu. Tot plegat van aconseguir que la gent xiuxiueges la cançó constantment, que a les xarxes socials no es parés de reproduir el videoclip, que la gent crees grups espontanis a Facebook, etc. Un gran boom de la mà de l’agència Villarosàs que també en va sortir ben parada.
D’aquesta manera Estrella aconseguia una notorietat molt elevada. I tanta fou l’expectativa que es va generar cap aquest any 2010 que ha Internet s’hi van crear diversos espais on s’anaven comentant les novetats de l’espot, i inclús TV3 va fer un reportatge sobre aquest esperat espot fa aproximadament un mes i mig.

I com ja es deu saber a hores d’ara el nou espot ve amb les connotacions de Sant Joan, Cadaqués i Menorca. De nou estiu, festa, nois, noies i una tendre història, aquest cop amb música de The Triangles. Fa un any l’eslogan era “lo bueno nunca acaba si hay alg que te lo recuerda”, i per contra aquest any ens convencen amb “a veces lo que buscas está tan cerca que cuesta verlo“. Tant emocionals i propers que de per si agraden.
No sé pas si Estrella aconseguirà que aquesta sigui la nova cançó de l’estiu, tanmateix mereixen que se’ls reconegui la feina que ja han fet, primer amb l’èxit del 2009, i l’última, ja que a hores d’ara sense haver llançat la campanya a la televisió, on de moment només s’hi pot veure un teaser, la viralització que han aconseguit ha crescut exponencialment: llançamenta Internet la nit del 26 de Maig, a les 23:00 tenien 300 reproduccions; el 27 de Maig a les 12:00h tenien 24.000 reproduccions, i avui a les 16:30h tenen 250.000 reproduccions.

No sé pas com evolucionarà, ni si aquesta serà la cançó que tots desitjarem sentir aquest estiu, però si l’objectiu es aconseguir notorietat ho estan fent molt bé i no només amb aquests dos espots, doncs, qui no ha fet bona referència algun cop l’espot d’Estrella que fa homenatge al Barça de Guardiola?

About nuriaescalona


2 responses to “Ja el tenim aquí!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: